Nem, még nem lettek főiskolások! Nyaralásunkkal kapcsolatban már említetük milyen kedvesek voltak a házigazdáink, és mindent megtettek hogy lányaink felejthetetlen nyaralásban részesüljenek! Akkori posztból ki is felejtettem hogy annyira aggódtak a Lányainkért hogy egészen hazáig elhoztak autóval ami Óriási segítség volt!! Köszönjük! 

Nem részleteznénk, de a lényeg hogy van egy Főiskolai hallgató a családjukban aki olyan szakon tanul ami kapcsolatos a Lányaink betegségével is..

A történet lényege hogy kaptunk részükről egy felkérést hogy örömmel vennék ha részt vennénk egy előadáson ahol Lányaink betegségéről illetve az eddigi tapasztalatainkat megoszthatnánk a hallgatókkal! Nagyon szívesen teszünk eleget a felkérésnek, ez nekünk is egy kihívás és szívesen veszünk részt minden olyan eseményen ahol reményt adhatubk vagy pozitív célra fel tudják használni a tapasztalatainkat! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr225595905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása