Nem is tudom hol lenne helyes elkezdeni ezt a történetet.. de az a Lényeg hogy van egy kedves (talán kevés is ez a szó rá) ismerősünk-Barátunk.. illetve a Családunk barátja,vagy barátai merthogy Ők is egy család két pici gyerekkel.. 

Jelezték hogy Húsvétkor szeretnének meglátogatni minket ami olyan furán titokzatosan hangzott.. eljött a nap és amikor megérkeztek sok csomaggal szálltak ki amit nem is tudtunk hová tenni, hogy miért itt pakolják ki de végülis a kocsiban nem hagyhatják.. biztos máshova is mennek utána..

majd mikor behordták a sok-sok mindent elkezdték mesélni hogy tagjai egy kicsi de annál nagyobb lelkű csoportnak ami végülis rengeteg ügyes kézműves termékeket készítő emberkéből áll akik tavaly valamikor hallottak rólunk és egy nagy cselszövés közepette összeállítottak nekünk egy hatalmas szó szerint szeretetcsomagot merthogy ebben mindenféle volt amikről sugárzott hogy ismeretlenül is szerettel gondoltak ránk és igyekeztek leghasznosabb dolgokat öszzeállítani nekünk! Nehéz lenne felsorolni hogy mi minden volt itt de része volt például a képen is látható ajtódísz, légsterilizáló készülék, fertőtlenítő kézmosók, Lányainknak társasjátékok kincses Ládikák, hímzések és még sorolhatnám..

Szóhoz sem tudtunk jutni és ezt tart most is.. szerencsésnek érezhetjük magunkat mert csodálatos embereket ismerhetünk meg!

Köszönjük a Kertvárosi Csodaműhely tagjainak!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr997389026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása