Kontrollon jártunk 1

2015.05.25. 11:41

Egy hete kontrollon jártunk mindkét Lányunkkal. Málna transzplántációs kontrollon Virág pedig Neurológiain, az a "szerencsénk" hogy mindkét Lányunk ugyanabban a kórházban volt kezelve és ráadásul kórházon belül is viszonylag közel van a két szakrendelő így egy napra lett időzítve és együtt volt a család.

Málna vérvételi eredményei még azóta nem készültek el, de általános állapota és a tüdeje is javult hála a múltkori előírt kezeléseknek amiket a Tüdőgyógyászati Főorvosasszony írt elő számára! Mára viszont utolérte egy kisebb fertőzés Hasmenés-hányás amin Virág épp pár napja ment keresztül.

A Fenti képen Málna a Főnővérrel látható aki annak idején amikor Málna transzpalntációja zajlott is ott volt és mindent megtett Málna gyógyulásáért!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr797489304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Mária Király 2015.05.25. 21:11:23

Ezek azért nagyon jó hírek,Éva,úgy gondolom !!!KÍvánok Nektek további javulást :) <3 <3 <3 <3

Eszter Mária Király 2015.05.25. 21:12:56

Éva,ezek azért nagyon jó hírek,úgy érzem :) <3
süti beállítások módosítása