Virág hazaért a kórházból!

Címkék: Virag Malna

2014.11.25. 17:49

Virág megérkezett a két hétig tartó kezelésből! Sajnos nagyon gyengék a vénái így elég sok szúrást kellett kibírnia volt hogy naponta többet is a kezelés sikeressége érdekében (erős gyögyszer ami szájon át nem helyettesíthető). Van egy kórokozó a szervezetében ami időről időre kiújul és ezt kezelik ilyenkor. Jelenleg a Főorvosasszony azt javasolta hogy van egy speciális készítmény ami folyamatosan használva megelőzheti hogy ez a kórokozó megtelepedjen, jelenleg kérvényezés alatt van hogy engedélyezzék a használatát, második lépcsőben a finanszírozása kerül terítékre mert ez egy rendkívül költséges gyógyszer (igaz nem tudjuk mit jelent ez pontosan) ráadásul a már meglévő gyógyszerei mellé kerülne beállításra. 

Virág szerencsére mindezek mellett is jókedvű itthon és belevetette magát az itthon fellelhető szórakozási lehetőségekbe aminek része kis hűga is Málna (sajnos éppen ő is egy köhögéses betegségben van) 

Hamarosan újabb információk és képek! illetve egy másik ügy is folyamatban van amiről már korábban is írtunk, de még nem hozható nyilvánosságra. Virág kezelését még itthon kell folytatni de már nem vénásan..

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr526932485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Mária Király 2014.11.25. 21:16:38

Bátor lányaitok vannak!! Hiszem,a speciális gyógymód következtében kevesebb szuri lesz,és erősíti az immunitást ...<3

Dgahan 2014.11.27. 18:39:37

Köszönjük Szépen! Bízunk benne hogy engedélyezik és a finanszírozásra is lesz megoldás.. és utána hogy hatékony is lesz. Szép Napot!
süti beállítások módosítása