...története!

Korábban már volt szó róla hogy kaptunk egy meghívást az egri Főiskola részéről hogy beszéljünk egy óra keretében Lányaink betegségével kapcsolatos tapasztalatainkról..Ennek a kérésnek nagyon szívesen tettünk eleget több okból is! egyfelől megtisztelőnek tartjuk hogy kiváncsiak a tapasztalatainkra és részt vehettünk az oktatásban ilyen "gyakorlati" oldalról megközelítve, másfelől minden egyes ilyen (vagy hasonló) felkérés amin részt vehetünk számunkra is hasznos élettapasztalat ami a mi életünk egyik fontos összetevőjévé ,alkotóelemévé válik majd! Igazán előremutató egy ilyen felfogású iskola ahol a tanulmányaiknál figyelmet fordítanak a hozzátartozókra és véleményükre is,. bízunk benne hogy hozzá tudtunk tenni a "tananyaghoz" és a későbbiekben, sokkal ésszerűbbé emberközpontúbbá válik az oktatás (egészen kis kortól..) és a kórházi ellátások is.. ha ez így lesz (márpedig miért ne lenne így?) akkor Mi is egy kicsit a jövő részévé válhatunk ezáltal :-) többször, több helyen is hangoztattuk hogy céljaink között szerepel a (jó)példamutató életszemlélet "hirdetése".. 

Köszönjük Szépen a Meghívást és a lehetőséget mindenkinek aki (akár ) a legkissebb formában is részt vett benne (vagy rajta :-) )

Köszönjük a Líceumi Paletta íróinak is akik szintén részt vettek az előadáson hogy megörökíthessék az utókornak ezt az "előadást" a Paletta Facebook oldala itt érhető el.

Az esemény a csecsemőgondozási és gyermeknevelési tanszéken, az Esterházy Károly Főiskolán történt!

Köszönjük a tanszékvezető Hölgy rendkívüli hozzáállását is ami rendkívüli módon megkönnyítette a "dolgunkat"!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr835633725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása