Bohóckodjunk..

Címkék: gyerek gyermek hiper hyper IgE Virag Malna

2013.11.02. 17:30

2013-10-16_09_58_09_1383409033.jpg_1440x2560

A Képen látható bohócdokikat Virág és Málna nagyon szereti mert már rengetegszer mosolyt csaltak az arcukra gyakran olyankor is amikor maguktól ehhez nem lett volna kedvük! Keressétek meg az elérhetőségeiket és nézzteke szét... https://www.facebook.com/PirosOrr?fref=ts és http://www.pirosorr.hu/index.php 

friss Hírek.. 

Virág ismét kórházban van így az öszi szünetet nem élvezheti a családjával mert nyár elején egy korokozót találtak a tüdejében amit azóta is kezelnek két hetet töltött bent nyár elején egy vénás kezelésen majd itthon gyógyseres kezelésel folytatta majd ismét bent,itthon és most a benti szakasz következett el ismét.. egy rendkívül erős szert kap rá de látható hogy még ezzel is nehézkes elpusztítani ezt a "betegséget" 

Sajnos az ilyen jellegű kezelések részei Virág életének..

Málna is járt bent Tüdőgyógyintézetben és megvizsgálták az Ő tüdejét is ami szerencsében Jó állapotban van!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr975611747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása