Extra kiemelkedő intelligencia? Igen!

Címkék: Virag Malna

2014.06.13. 18:15

Málna korábban is volt nevelési tanácsadó keretein belül vizsgálaton amivel fel tudják mérni a fejlettségi szintjét ami azért kötelező számára mert korábban soha nem járt közösségbe betegsége miatt.. Az első osztály befejezte után a mai napon kellett visszatérni szintfelmérésre és igazán megdöbbentő eredményt kaptunk!

Málnánál Extra Kiemelkedő Intelligenciát mértek be a vizsgálattal ami gyakorlatilag annyival volt az érték felett hogy odáig már nem volt "skálázva" a mértékrendszer! A Hölgy aki vizsgálatot végezte nem emlékezett hogy mikor találkozott utóljára ilyen teljesítménnyel praktizálása alatt. Segítségül elmondta hogy Málna 8 évesen olyan pontszámot ért el ami a 10 évesek mértékénél 25 a maximum az nála 31 es. ezt csak mit viszonyítási alap mondta mert a korosztályában nem kifejezhetően teljesítette felül, így a továbbiakban nincs is szükség a vizsgálatra visszatérni!

Korábban is mindíg törekedtünk arra hogy nem "csak" mint beteg gyermeket nevelő családként szerettünk volna megmaradni az emberekben hiszen rengetegen segítettek nekünk és továbbra is szeretnénk láttatni hogy a lehető legtöbbet adjuk a gyermekeinknek hogy biztosítva legyen minden a fejlődésükhöz! Igyekszünk mindíg olyan döntéseket hozni ami lehetőségekhez képest a legtöbb előrelépést biztosítja számukra minden szempontból, ilyenek például a nyári élmények is! Köszönjük Minden követőnknek hogy ezt az eredményt  is megéltétek velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr596300008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszter Mária Király 2014.06.13. 19:48:19

Ez egy újabb fantasztikus hír!! <3
süti beállítások módosítása