dsds_1368959554.png_718x538

....természetesen csak egy rövid időre hiszen Málna most kezdi majd csak az első osztályt...

Virág iskolájában tartottak Anyák napi rendezvényt amin részt vett az egész családunk és tartottak egy rövidke nyílt napot is, így betekintést kaphattunk Virág (és osztálytársai) órai munkájába! Szerencsére nagyon ügyesen megoldották a gyerekek és a tanárok is hogy nem "zavartak" bele az órába a nézők, ugyanúgy viselkedtek mintha ott sem lettünk volna és nagyon ügyesen dolgoztak! Megengedték Málnának is hogy beüljön Virág mellé a padba az órán!

Ami külön érdekes volt hogy Málnát szinte az egész iskola ismerte "hallomásból" és képről mert amikor betettük a lábunkat az iskolába,már mindenkitől azt hallottuk hogy: Ott a Málna!

Nagyon érdekes nap volt szomorú, vidám és boldog is egyben! Egész más egy ilyen iskolában (a szó pozitív értelmében) részt venni egy rendezvényen itt minden többszörösen hat az emberre, látva a beteg, sérült gyerekeket és köztük a saját gyerekedet is.Ezek a kicsik sokkal több dolgot éltek meg már mint egészséges társaik... nagyon nagy erőt sugároztak és példát mutatnak még a felnőtteknek is... a nehéz sorsukat ügyesen kezelik és a végén még egy vidám összeállítás is elhangzott Tőlük viccmesélés formájában ami nagyon szuper volt!

Málnáért még természetesen aggódtunk hogy nehogy elkaphasson valamit útközben de utána közvetlenül az orvosához mentünk aki rögtön megvizsgálta (Virágot is) és egy hosszú hétvégét eggyütt töltenek egy kifejezetten súlyos betegek gyermekek részére kialakított házban (Tábitha-ház) orvosi felügyelet mellett (Ráadásul egy kiváló transzplatáltakkal foglalkozó szakorvos van velük aki pont az aki Málna Transzplantációját az elejétől kezdve felügyelte és hozzá járunk kontrollra is!- egyszóval a legjobb kezekben van(nak)!

Virág ezután 21.-én kedden megy egy bizottság elé akik kivizsgálják jelenlegi állapotát és felmérik az iskolai alkalmasságát/szintjét! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr35306930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása