wp_20140830_12_33_47_smart_1_1409427791.jpg_3072x1728

Rendkívüli Élménynapra kaptunk meghívót a Tábitha-Háztól (amit ezúton is köszönünk!) a vadnyugati gyermekjátszóházba a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány és a Csodalámpa Alapítvány (továbbá számos támogató és szponzor és a részletes program itt tekithető meg) szervezésében!

Ez a nap igazán jól sikerült és tényleg minden képzeletünket felülmúlta, természetesen a Lányaink is öszínte örömmel repítették át az óra mutatóját késő délutánig.. Megérkezésünkkor is kedves szervezők fogadtak és mivel picit hamarabb érkeztünk mindent alaposan meg tudtunk nézni és ki is próbálhatták a lányok.. az egész hely vadnyugati hangulatúra lett berendezve .. vadnyugati sheriff iroda cellával, templom, lengőajtós salon.. vasút, hinta és nagy guruló plüsslovak, ugrálóvár,  rodeopálya, X-box céllövölde és X-box ugráló! egy színpad és ott pedig sorra következtek a jobbnál jobb előadók akik örömöt vittek a gyermekek szívébe erre a jópár órára! Igazán közvetlen hangulat volt .. Mága Zoltán hegedűművész nemcsak adományokat hozott csupa hasznos dologgal hanem játszott is hangszerén és a gyerekek meg is nézhették a hegedűjét (ide kattitva nézhető meg ez a pillanat amin Lányaink csodálják a hangszert) a fenti képen is Lányaink láthatóak és aki régüta követi a történetünket tudhatja hogy a fehér lovon egy HŐS látható aki Málna sorstársa is egyben és már volt itt róla kép ami itt megnézhető! és itt megintcsak egy pótolhatatlan Élményt kaptunk Vanduska és Családja személyében akikkel sok időt töltöttünk annak idején steril körülmények között! Késöbb sok sztár lépett még fel akik mind nagyon kedvesek és szerethetőek voltak a gyermekek számára, a fellépések alkalmával többször is invitáltak "táncosokat" a színpadra és szerencsére Virág és Málna lkihasználták a lehetőséget és végigtáncolták a bulikat.. ha minden igaz több tévé is forgatott így valószínűleg lesz videóanyag is! 

Köszönjük ezt a felejthetetlen Élményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr926651353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása