Mindketten vizsgálaton voltak a hétfői napon de természetesen két külön helyen.. Málna a csontvelőtranszplantáció kapcsán járt vizsgálaton és szerencsére minden rendben van továbbra is!

Virág pedig Neurológusnál volt, annál a kezelőorvosnál aki az agytályogja idején kezelte, kontrollvizsgálatra tértünk vissza. Az eredmények itt is megnyugtatóak voltak így legközelebb augusztusban kell majd visszatérni felülvizsgálatra.

A nap második felében Virág iskolájában jártunk egy megbeszélésen ahol elhangzott hogy terveik szerint Virágnak át kellene kerülnie hagyományos iskolába.. erről az álláspontról megoszlanak a vélemények.. mindenesetre jövő héten vizsgálatra kell menni Virággal ahol döntenek majd továbbtanulási lehetőségeiről illetve annak helyéről!

Mi természetesen annak örülnénk jobban ha továbbra is maradhatna jelenlegi iskolájában ahol több fontos feltétel is adott Lányunk életéhez és tanulásához!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr676198047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása