Kisebb szünet után térünk vissza de annál több esemény történt ezalatt Lányainkkal (és Velünk is :-) ) A Lányok először 4 napot töltöttek a Bátor-Tábor különleges Táborában ami kifejezetten beteg testvérek részére van "kitalálva" és ennek megfelelően a testvértábor nevet viseli! Élményterápiának nevezik ezt a kezelésformát ami véleményem szerint közeli rokonságban áll a Bohócdoktorok "munkájával".. a lényeg az hogy olyan intenzív élménydózist kaphatnak a gyerekek ami nem teszi lehetővé hogy ezalatt egy pillanatra is a betegségre vagy bármi egyéb negatívumra tudjanak figyelni.. unatkozás és szomorkodás kizárva! Szülök itt nem lehetnek jelen de azért kaptunk tájékoztatást és napirendet amiből tökéletsen láthatóvá vált hogy a testvértábor ráébreszti a testvéreket az együttműködésre is. 

Olyan élményekben volt itt része Lányainknak amilyenben máshol korábban nem volt lehetőségük hiszen betegségük m iatt a lakásból is ritkán mozdulhatnak ki.. Volt Lovaglás amit Virág életében először mert kipróbálni és nagyon megszerette! Kötélhúzás, egy speciális élményhinta.. de annyi minden hogy nehéz is lenne mindent felsorolni.. az ott készült képeket ezen a linken lehet megnézni (de akármennyire részeletsen is vizsgáljuk én nem találtam olyan képet amin szomorú gyerek van :-) ) : Testvértábor képek 

A testvértábor végeztével egy kisebb lélekzetvétel után folytatódott az Élményáradat mégpedig a Tábitha házban amiről itt látható egy kép .. itt úgy érzem ez a fotó is beszédes hogy milyen minőségben élvezhetik a gyerekek az ott töltött időt! A képre kattintva és ott lapozva pedig láthatóvá válik a többi fotó is ami a húsvéttal kapcsolatos rendezvényeken készült..

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr716084531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása