Virág-nak elérkezett a már szokásosnak mondható kórházi kezelése amire 3 havonta szüksége van, általában ez két hetes szokott lenni de találtak valamit a tüdejében így még egy héttel tovább kell maradnia de jövő hét elején ez lezárul szerencsére.. Málna mindeközben táborban volt egy hétig de hazaérkezésekor sajnos be volt lázasodva így ki kellett hívni az ügyeletet majd utána kórházi kivizsgálás ahol  tüdőgyulladást diagnosztizáltak.. szerencsére az általános állapota nem mondható rendkívülinek így vélhetően idejében észlelve lett és a kezelés is segít legyőzni, holnap pedig az amúgy is esedékes tüdővizsgálaton vesz részt és ott további eredmény várható ami reméljük bíztató!

Jó hírek is vannak az elmúlt időszakból szerencsére. Virág június elején bepótolta a láza miatt elmaradt vizsgálatot és egész szép eredményt ért el, ráadásul azt javasolták hogy további tanulmányait a jelenlegi iskolájában folytassa aminek Virág nagyon örült!!

Málna is sikeresen zárta az első évét amiről hamarosan bővebb információ :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr646410489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása