microsoft_1392313188.jpg_1558x872

Egy nagyon érdekes dolgot szeretnék megosztani amire rendkívül büszke vagyok.. természetesen kapcsolódik a Lányainkhoz is :-)

A Microsoft Magyarország indított egy fotópályázatot "Cseréld le a borítóképünket" címmel amire saját fotómmal neveztem és nemrég értesítettek hogy fotóm elnyerte a döntéshozók tetszését így az általam készített kép fogja díszíteni a Facebook profiljuk fejlécét mai naptól egy héten keresztül!! Ide Kattintva megnézhető valódi helyén (..és szeretném is kérni hogy akinek ez nem jelent problémát lájkolja a képet és magát az oldalt is.. félreértések elkerülése végett nem jár semmilyen anyagi támogatással egyszerűen egy jelzés, kifejezése annak hogy van értelme a tetteinknek, nem utolsósorban hasznos oldal sok érdekességgel!! ) Egy kis információ a cégről és erről a kapcsolatról.. biztosan mindenki ismeri a Microsoft nevét és valószínűleg 80%-a a sorainkat olvasóknak használja is termékeiket hiszen az egyik legnagyobb (ha nem a legnagyobb) informatikai cégről van szó, amiért kiemelten büszkeséggel tölt el ez a "nyeremény"! Mi is sokakhoz hasonlóan használjuk napi szinten a termékeiket sőt családi viszonyban van velünk!! Málna csontevlőtranszplantációja során a termékük segített hozzá a kapcsolattartáshoz (Skype) de Málna a sterilboxban csak a laptopját tudta hasznáni szórakozásra (is) amin szintén a termékük fut  (Windows) majd a szteroidok mellékhatásaként kialakult izomgyengeséget és némi plusz kilókat is a termékükkel tudta helyreállítani!! (Xbox360 kinect) de a Lányainkról készült képek is olyan készülékkel készülnek ami hozzájuk fűződik! (Windows Phone).. A pályázatra beadott képemnél pedig szerepet játszott hogy valamilyen formában a Lányaink is megjelenjenek rajta anélkül hogy reklámot helyeznék el (tehát aki az oldalra néz csak két nevet lát és nem egy blogcímet!! Mi viszont akik innen látogatunk el és nézzük meg, tudni fogjuk hogy kit takar ez a két név!! ) Jelképe lehet annak is hogy egy rendkívül hosszú életű cég (1975ben alakult) "zászlóján" csilloghat Lányaink neve, hasonló méretű sikerekkel tűzdelt, hosszú, egészséges élettel!! 

Ezúton is köszönjük!

A pályázatnak semmilyen anyagi vonzata nem volt, de a felsoroltakból azt hiszem egyértelműen kiderül, hogy nem az anyagi dolgok a legértékesebbek életünk folyamán! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr185813117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása