Félévi bizonyítványok!!

Címkék: iskola Virag Malna

2014.02.02. 20:24

A múlt héten mindkét lányunknál lezárták a félévet és megkapták a bizonyítványt! Aki követi a velünk kapcsolatos eseményeket az tudja hogy mindkét Lányunk erős "hátrányból" indult. Virág sokáig magántanuló volt betegsége miatt (3. osztályig) ezalatt 3 különböző iskolába járt ami szintén nehézségeket okozott.. a negyediket is egy új helyen kezdte ahová egy napot(!) járt amikor diagnosztizálták nála az agytályogot.. ezután amíg állapota engedte a negyediket kórházi tanárokkal "járta" félévig amikor is a görcsrohama volt.. ez visszavetette annyira hogy nem tudták megmondani mire számíthatunk.. 2012 novemberében "ért haza" és akkor került olyan állapotba hogy az iskolát "folytathatta" de nem ott ahol tartott hanem 5. helyett 2. osztályban! 2013.-ban harmadik osztályba lépett és a mostani félévi eredményei rendkívül bíztatóak! A félévi értékelése tűlnyomórészt 4es 5ös lett! amiből ha levonom a tanárai jóindulatát még akkor is nagyon szép eredmény! hozzá kell tenni hogy mindezt úgy hogy rengeteg hiányzása volt a szállításból eredően (idáig 26 nap!) 

Málna egészen kiskorától szintén nem járhatott közösségbe 2012-ben pedig csontvelőátültetése volt.. 2013 szeptemberében felépülve már el tudta kezdeni az első osztályt és életében először mehetett kortársai közé tartósabban.. így minden újdonságot most kellet átélnie ami ezzel kapcsolatos és mindezek mellett helyt kellett állnia a tanulmányok terén is! Az Ő eredményei is szintén 4es 5 ös lett beleértve a szorgalmat és magatartást is.. februárban egy szavaló "verseny"-en fog részt venni amire már meg is tanult egy stílusos verset ami 4 versszakból áll!

mi azt mondjuk csak így tovább! igazán büszkék lehetünk! 

Íme Málna verse: 

Kurczina Terézia
Málnázás

Két kicsi bocs, míg az erdőt
kézen fogva járja;
Észreveszik, bokrok között
piroslik a málna.

Nekilátnak eszegetni
bőszen, mind a ketten;
A bokrokon hamarosan
nem marad egy szem sem.

Málnamagot ropogtatnak
az aprócska fogak;
Finomsággal telítődik
a két medvepocak.

Medvemama kitárt karral
várja őket otthon;
Málnafoltos orcájukra
medvepuszit nyomjon!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr455794605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása