"...Fantasztikus!!.."

Címkék: Virag Malna

2014.01.14. 19:03

..Ezt az az orvos mondta tegnap Virágra aki kezelte több mint fél évig a fertőző osztály Főorvosaként és utoljára 2012 áprilisa környékén látta amikor Virág még tolószékes volt... Nem hozzá mentünk vizsgálatra de véletlenül meglátott meg minket a váróban, majd láttam ahogy a nővérektől érdeklődik hogy megtudja ki van "kint" majd a név hallatán "ugrott be" hogy "ez a Virág, az a Virág.." és eztán hagyta el a száját a fenti Öszinte megdöbbenést jelző szó!!

Ezzel indult a tegnap reggeli vizsgálati nap 9 óra körül.. ez egy bíztató előjel volt.. majd sorra kerültünk a Neurológiai szakrendelésen (a "másik" Főorvoshoz aki felügyelete alá szintén tartozott abban az időben Virág) egy hosszadalmas és részletes vizsgálatra.. (ami az "első forduló" volt és még folytatódik MR vizsgálattal ami elég részletes képet adhat Virág állapotáról aminek az előjele még bármilyen lehet..) 

A Vizsgálaton EEG és szemvizsgálat is volt a többi mellett.. jelen álláspont szerint Virág állapota javulásnak indult (egyenlőre nem támasztotta alá semmi azt a felelőtlen állítást amit tavaly December elején kaptunk, visszajelzésként Virágról és ami indokolttá tette jelen vizsgálat esedékességét is) minden területen és alátámasztották azt hogy a lehető legjobb helyen van abban az iskolában ahová jelenleg jár, mert láthatóan nélkülözhetetlen fejlődése szempontjából az a "kezelés" amit ott kap! A Kezelés szó alatt érthető a "a lelki kezelés" is amit iskola- és csoporttársaival eltöltött idő fejt ki Virág "dolgokhoz és gyógyulásához való hozzáállására"! 

Hamarosan következik egy MR vizsgálat is ami orvostechnikai eszközökkel támaszthatja alá a jelen vizsgálati eredményeket. amit májusban egy mostanihoz hasonló vizsgálat "ismétlése" követ majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr95758481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása