Hétvége

Címkék: Virag Malna

2013.12.01. 17:48

00000000000_1385915908.gif_718x538

Hétvégén Málna egy kicsit tovább gyógyulgatott de még mindíg nem annyira tökéletes az állapota hogy iskolába mehessen hétfőn így a harmadik olyan hetet kezdi meg amit nem ott tölt, de első az egészsége! Nyilván a gyógyulási folyamat megnyúlik egy ilyen kezelésen átesett gyereknek de már az is egy nagy eredmény ha a szervezete az új csontvelővel le tudja küzdeni a betegséget! Rengeteg gyógyszert kell még szednie folyamatosan de külön a mostanira (elvileg laringitiszes) nem kell orvosságot szednie, tehát vehetjük úgy hoyg gyógyszer nélkül küzdi le, márpedig egyre jobban van! Természetesen azért folyamatosan aggódunk és tartjuk az orvosokkal a kapcsolatot és látta is több orvos de mindegyik megnyugtatott szerencsére! 

Virág Lányunk is viszonylag jól van így délután volt megint szokásos közös program.. ma egy szívet készítettünk papírból aminek a végeredménye a facebook oldalunkra lesz feltöltve. Hamarosan készítünk egy kis videót is mert szeretnénk meghálálni mindenkinek a törődést és hogy velünk vannak! Köszönjük!! 

Töltse mindenki a decemberi hónapot is úgy mint a többit! SZERETETBEN , VIDÁMSÁGBAN , EGÉSZSÉGBEN!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr745670232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása