Kb egy-két hete több bejegyzés is született arról hogy valami nagy dolog fog történni velünk amiért érdemes lesz figyelni! Voltak akiknek személyes üzenetben is jeleztem (ott el is mondtam miről van szó)

Létezik egy Show-műsor amiben rászorulók lakását újítják fel teljes mértékben.

tavaly jelentkeztünk erre a műsorra és bekerültünk a 10 család közé akiknek felujítják a lakását!! Le is forgatták velünk az előzetes kisfilmeket (engedélyeztetések stb) felmérték a lakást stb. De az utolsó pillanatig hitegetve minket szerződési gondjaik akadtak így Mi kisestünk a műsorból, gyakorlatilag ezért kerültünk "végveszélybe" Málna egészségével is játszottak és a családunk bizalmat szavazott nekik majd hatalmas csalódássá változott az egész!! El tudjátok képzelni amikor beleéled magad egy ilyen nagyszabású dologba ami megváltoztathatná az addigi családi életed!! Találkoztunk a TV-ben látott stábbal szóval volt ami miatt beleéljük magunkat!!

Végül lemondták...

Ez évben Ők kerestek fel minket! Nem zárkóztunk el.. úgy voltunk vele segítsenek ha lesz belőle valami az csak jól jöhet! Szóltak hogy idén csak egy adás lesz egy bankkal közösen amitől előre tartottunk de bíztattak hogy pályázzunk csak. Ez egyébként megoldást lehetett volna a 800ezer forintos hátralékunk rendezésére ami nem önhibából halmozódott fel. Pályáztunk majd nem is törődtünk vele... eljött a hónap amikor értesítették a nyertest de semmi így nem is volt nagy remény hozzá...DE! egy vásárlásom alkalmával hívást kaptam a banktól amiben közölték hogy beválogattak minket az 5 család közé akik közül szavazással dől majd el ki lesz az egy akinek rendberakják a lakását! NAGYON megörültünk! egyeztettek egy időpontot amikor a kollégáik eljönnek mert erkölcsi bizonyítványra lesz szükség! Másnap jöttek is (szabadságot kellett kivennem hogy itthon tudjak lenni) kitöltöttük a papírokat! Aki a szavazhatók közé kerül már nyert mert sokan megismerhetik és ajándékot is kapnak akik nem jutnak be! megint beleéltük magunkat!

Majd jött egy telefonhívás a szervezőtől hogy valószinűleg NEM fogunk bekerülni MÉGSEM! mert csak saját tulajdonú lakások pályázhatnak! A mi lakásunk nem ilyen ezt tudták is és jeleztük is előre nehogy probléma legyen belőle, de azt mondták ez nem gond! Továbbá az sem világos hogy miért nem a kiértesítés előtt derült ez ki hogy visszaléptetenek? 

Nem értem miért játszanak velünk, hitegetik a családunkat? Ráadásul tudják hogy nem vagyunk könnyű helyzetben! Két súlyos beteg gyermekkel amiken végigmentünk eddig (és ami még hátravan) , ekkora tartozásokkal azt hiszem természetes hogy minden reményteli "dologba" kapaszkodunk ami kiutat jelenthet legalább az anyagi útvesztőből!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr525589370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása