Holnap újabb nehéz nap előtt állunk és nemcsak mert hétfő lesz hanem mert Virág 10napra ismét kórházba megy kezelésre. Ezúttal testvére Málna is elkíséri mert tüdejének állapotát Neki is fel kel mérni! A Hiper IgE szindróma egyik legerősebb tünete hogy agresszíven támadja a tüdőt ennek következtében Virág tüdeje folyamatos kezelések és Karbatartás mellett is csak maximum 50%on tud működni..

NYár elején Virág szintén 10 napot töltött bent a kórházban ahol egy erős gyógyszerrel vénásan kezelték és ennek a kezelésnek a folytatása következett most el. Málnának pedig fel kell mérni a tüdőállapotát hogy jelenleg hol tart mert mint tudjuk egészen pici koruktól kezdve folyamatosan inhalálniuk kellett gyógyszeres párával ahhoz hogy az állapotuk kevésbé romoljon. Legutóbbi vizsgálaton az derült ki hogy Málna tüdeje gyógyulásnak indult köszönhetően a transzplantációnak és ha ez a mostani vizsgálat is hasonló javulást mutat akkor Málna 7 éves életében először elhagyhatja az inhalálást!!

Mindkét kislányunk szeretne megszabadulni ettől az életüket végigkisérő rendszeres soha elnemhagyható naponta 2-3 szor 1-2 alkalomtól... ez nem fájdalmas nem kellemetlen de mégsem hagyhatják el soha ekárhová mennek a gépek mindíg kisérik Őket és valószinüleg ez a kényszeres érzés okozza hogy szabadulnának Tőle..

Ha minden jó lesz akkor Málnának ez most sikerülhet!!

folytatás a következő posztban...

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr655417298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása