Hétvégén "hosszas" egyeztetéseket követően, (a Life.hu nemrégiben megjelent cikkéből ránk talált) Sorsfordítók alapítvány látogatott meg minket pontosabban a Lányainkat. Róluk azt érdemes tudni , hogy egy igen lelkes nemrégiben szerveződött segítségnyújtó-egyesület és a cikket olvasván késztetést éreztek Lányaink Életének jobbá tételére amit természetesen nagyon szívesen fogadtunk. Virág és Málna nagy izgalommal várták a hétvégét hiszen ritkán jön hozzánk vendég és ritkán találkoznak "nem Kórházi emberekkel". Szerencsére mindketten jól viselkedtek így a lényegi dolgokat meg tudtuk beszélni a Sorsfordítókkal

Lányaink állapota szerencsére rendben van hamarosan Málnának újabb kivizsgálásai lesznek amik e tüdejét is érintik! A Tüdővizsgálat hétfői napon lesz és a kezelőorvosa kilátásba helyezte ha továbbra is ilyen javulást fog látni a Tüdejében akkor elhagyhatja az inhalálást! Ez más csak azért is érdekes mert Virágnak és Málnának is egész kiskora óta minden egyes nap kétszer illetve háromszor inhalálnia kellett sósvízzel illetve gyógyszeres párával ami nélkülözhetetlen a Tüdejük karbantartásához, mert az Ő betegségüg a Hyper-IgE szindróma elég agresszíven támadja a tüdejüket.. 

Málna mint már korábban írtam hamarosan elkezdheti az iskolát is és ezzel kapcsolatban már megtörtént a beiratkozás és megkaptuk a szükséges "dolgok" listáját is, illetve megkapta élete első iskolatáskáját is! :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr835408722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása