Oltások

Címkék: Virag Malna X-boxklub.hu

2013.07.11. 22:16

Hétfőn További oltásokat kaophatott Málna és ezúttal Virág is velünk volt így Ő is kapott 3 számára fontos oltást. Málnától ha már ott járt levették a "szokásos adag" vért amiből visszaellenőrzik az állapotát.

Az oltás és a vizsgálatok mellett egy másik nagy dolog is történt, találkozhattunk egy igazi Úriemberrel.. (aki figyelemmel kísérte az eseményeket itt az emlékezhet karácsony környékén az xboxklub.hu vezetője első szóra lányaink mellé állt és ajándékot is kaptak Tőle és természetesen a klubtagoktól is (akiknek szintén köszönjük!! Természetesen a Tagoknak is kijár a tisztelet!) akinek ez már nem rémlik ide kattintva visszaolvashat.. ) az Xboxklub.hu vezetőjével "futottunk össze" aki tovább bizonyította Emberségét! 

Minden jót kívánunk Neki, családjának és tagtársainak is természetesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr915401113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása