Aki nem ismerné az oldalt (mintahogy korábban Én sem) azt lehet tudni hogy konzolokkal , videojátékokkal foglalkozó oldal javarészt hírekkel információkkal és forummal ahol be lehet gyüjteni sok hasznos információt...

Ez az oldal időről időre karácsonykor adományozást kezdeményez egy-egy általuk kiválasztott gyermekekkel foglalkozó intézménynek mert tudják hogy minden gyerek szeret játszani de nem mindenk tud olyan játékkal amilyennel szeretne és mint ezen játékok legjobb ismerői megosztják ezt az élményt ilyen gyermekekkel olyan módon hogy gyűjtenek (eredeti) játékokat, de még x-box teljes konzolt is de ezen kívül még sok mindent ami jól jöhet ilyen helyeknek.. meg kell említeni hogy magánszemélyekből áll tehát mindenki önszántából tesz hozzá amit tud, majd karácsony előtt eljuttatják a kiszemelt intézmény gyermekeihez!! és ebben Örömüket lelik! ű

Ennek az oldalnak irtam egy levelet Málna x-boxával kapcsolatban és erre kérdés nélkül ELSŐ SZÓRA ! Mellénk azaz Málna és Virág mellé álltak annak ellenére hogy már javában folyt a gyűjtés a kiszemelt intézménynek!

Felvettük a kapcsolatot majd rövid időn belül mai napon elsőbbségi postával Málna nevére érkezett egy nagy boríték benne játékokkal amik kifejezetten Málna igényei szerint lettek gyüjtve! Fejlesztik a logikáját, fejlesztik a mozgását és ami talán ezeknél is fontosabb Vidám perceket ,Órákat hoz Málna életébe!!! A Vidámság pedig köztudottan gyógyító hatású és ráadásul feledteti a negatív élményeket...

Azért is Fontos hogy léteznek ilyen EMBEREK mert itt kiütközik az hogy öszíntén és akár viszonzás nélkül is szívesen adnak abból amijük van..

Sok ilyen kezdeményezésnek kellene lennie és amik vannak azokat népszerűsíteni kell!

Látogassatok el a www.xboxklub.hu ra és nézzétek Virág És Málna hogyan köszönte meg az ajándékokat ésazért hogy tiszteljük meg az ottlévőket mert névtelenül segítenek "idegen"gyerekeknek emelett érdemes megnézni hogyan zárult a gyüjtési akciójuk!

és nem utolsősorban aki tervez videojátékot vagy már van a családban az gyüjtse be ott a hiányzó információkat esetleg "alkatrészeket"

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr994943626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása