.... átértékeled magadban a világot....

Nem! Nem ennyivel száguldott Málna az új biciklijével, hanem átlépte azt a bizonyos 200as álomhatárt ami az első komolyabb lépés az immunrendzsere felépülése felé! egészen pontosan 220as az értéke! Nyilvánvaló hogy ez még mindíg nem azt jelenti hogy totális biztonságban lenne de azt mindenképp jelenti hogy határozott léptekkel halad a gyógyulás felé! Tulajdonképpen a bicikli megvételével is arra szeretnén nevelni hogy amit igazán szeretne azt el tudja érni az Életben bármi legyen is az! Abban bízunk hogy ezeknek a tapasztalatoknak felnőtt korában is nagy hasznát fogja venni mert Mi is ebben hiszünk és eszerint élünk! 

Ez a 200as szám annyit jelent hogy egy kicsit (nem sokat!) megint lehet lazítani a szigorú szabályokon, és mivel ezek a szigorú szabályok ilyen nehezen oldódnak fel így sokkal értékesebbé válik minden egyes "lazítás" rajtuk!!

Ezek azok a pillanatok (többek közt) amik pótolhatatlanok egy Szülő életében!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr765174023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása