Csontvelőtranszplantáltaknál elég sok megkötés van és ez alól nem kivétel az étkezés sem, nem ehetnek akármit mert az ételek állapotuktól függően veszélyt jelenthetnek rájuk! Fokozatosan időről időre egyeztetni kell a dietetikussal aki állapottól függően feloldja az addig tiltott élelmiszerek valamelyikét .. (csapvizet például egyáltalán nem lehet inni és semmilyen üdítőt csak palackozott tisztított vzet és egy bizonyos márkájú gyümölcslét ami megfelel a szigorú követelményeknek)

Nagyon nagy szerencsénk van Málnával mert szinte kizárólag csak a vizet szereti így ez nem olyan nagy probléma Neki , de van egy két étel amit hiányol mert nem eheti, ezek egyike a gabonapehely amit a hétvégén "legalizáltak".

Nyilván megvolt enélkül is Málna de néha napján jól esett volna reggelire egy kis gabonapehely amit mostantól már bátran fogyaszthat!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr675100733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása