Korábban már meg volt hirdetve a "Focival a Gyógyulásért" elnevezésű rendezvény ami egy jótékonysági-baráti futball kupa, ami a mai napon került megrendezésre sorban harmadik alkalommal..

A rendezvényt a Heves Megyei Játékvezetők "találták ki" és szervezték meg, kezdetben a közös sportolás volt és később célt is kapott a rendezvény, tavaly Alapítványokat támogattak és 2012-ben pedig "konkrét"  személyeket céloztak meg a kupa alatt zajló gyűjtéssel.

A rendezvény legismertebb résztvevője Kassai Viktor aki első szóra a jó ügy mellé állt, természetesen több neves játékvezetővel és futbalistával együtt.

A rendezvény idei támogatottjai közt szerepelt Virág és Málna is így kerültünk kapcsolatba az idei sporteseménnyel, amelyen részt is vettem az eredményhirdetéskor.

Az Én nézőpontomból a rendezvény különlegessége hogy nem volt belépő tehát az összegyült pénz nem abból származik , hogy valaki vagy valakik elmennek egy általuk is kedvelt eseményre kifizetik a belépőt amit amúgy is kifizetnének és kész, nem! Itt jóval többről volt/van szó! Mert a rendezvényen kihelyezett "doboz"ba csak szándékosan került pénz tehát bárki részt vehetett volna akár ingyen is de nem ez történt!

Mindezek mellett amikor odaértem láttam azt a rengeteg embert és belegondoltam hogy mi munkába kerülhetett összeszervezni hogy mindenki ráérjen ezen a napon két nappal az év vége előtt és még az időjárást is úgy szervezték hogy tél közepén kerülje el a hó és a fagy!

A gyűjtés mellett kalapács alá kerültek dedikált mezek is amelyek közül a Magyar "A" válogatott által aláírt, bevétele szintén a Lányaink Virág és Málna Javára ajánlottak a szervezők!

Hamarosan bővebb információk és képek is napvilágot látnak itt is és több helyen is!

Köszönjük a rendezőknek, a résztvevőknek és természetesen minden közreműködőnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr64987062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása