Málna hétfőn költözött be a steril boxba ami egy darabig a lakhelye lesz.Ezen a napon kezdődött volna a kemoterápiája illetve innen számítják de első nap még infuziót kapott ahogy mi értettük valamiféle feltöltés, előkészülés. Kedden kezdték el dél körül adni azt amit hivatalosan kemoterápiának hívnak, minimális rosszulét követte kisebb lázkiugrás de alapjában véve minden simán ment. Ehhez nagy szükség van az Édesanyjára (feleségemre) mert neki ebben 200%-os szerepe van tulajdonképpen Ő Málna és Virág legfőbb orvossága gyógyszere amiket Ő meg tud adni azt semmelyik gyógyszer nem tudja helyettesíteni....

Málna ma ugyanebből a terápiából ma erősebb dózist kapott de kevésbé viselte meg...

Este volt egy picit rosszabb a kedve ami inkább a fáradtságnak tudható be és mert nagyon hiányzott neki a testvére és az apukája (azaz Én..) már alszik azóta... Jó éjt Málna!

Holnap kicsit bővebb bejegyzést próbálok meg összehozni...

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr824665064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása