2012-06-25-263_1340820103.jpg_3264x2448

így néz ki az elkészült tökpuffancs. hasonlít egy rántotthúsra és többek között így juttathatunk zöldséget (tököt) gyermekeink szervezetébe ha esetleg nem szeretnék a tökfőzeléket ezt valószinűleg fogják.

ha már itt tartunk akkor kifejtem a témáról a nézőpontom.. sok szülő talán ott hibázik hogy csak azért is bele akarja kényszeríteni gyerekébe pl a tökfőzeléket vagy a spenótfőzeléket ez a gyerekből mivel nem ízlik neki tiltakozást vált ki és nem eszi meg----> vita lesz belőle. ettől egyszerüb ésszerübb és célravezetőbb megoldás ha készítünk egy tökpuffancsot például a gyerek szájízének megfelelően fűszerezve, ha van rá lehetőségünk és időnk bevonhatjuk őt is és máris elértük a célunkat. ugyanez spenótnál ---> spenótos sajtszósz tésztával vagy pizzatésztába kevert spenót..

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr944615397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása