ebből sokminden kiderül... ajándékba semmit sem kaptak a lányok az "édesapjuktól" mint mindenki tudja a karácsonyi ajándék nem pénzről szól akármi jól esett volna nekik de akár még áldozhatott volna lányaira de nem tette..

Mi úgy gondoljuk ez értékrendi kérdés... kinek mi a fontos és miről mond le azért hogy másnak örömet szerezzen.

BApuka iszik bagózik és van autója (amit Anyával közösen vettek volna de mikor lelépett magával vitte az autót is ami amúgy is a nevén volt... ) ami persze önmagában mindenki saját szívügye egyik sem bűn önmagában, de annak fényében már kérdéses amikor van két gyógyíthatatlan lánya és talán életre szoló lelki sérülést okozott nekik mégis a cigi az ital és az autó az előbbrevaló a lányok karácsonyi ajándékánál...

Szóval annyit azért mégis kaptak hogy December 4.-én vasárnap Virágot hívta telefonon és Virág mondott valami számára nem tetszőt és mivel valószínűleg ittas volt elkezdett üvölteni a telefonba ,káromkodni fenyegetőzni Anyát szidalmazta fenyegette majd mivel atelefon ki volt hangosítva kivettem Virág kezéből és kivittem a kórteremből hogy ne hallja ekkor még engem is fenyegetett szídott. persze beleértve szüleinket is. Elég gyerekes volt mert a származásomat sem tudja de ezzel akart támadni...Semmi konkrétumot nem tudott felhozni ellenem Én viszont rengeteget tudok. Egyszóval ez volt egyben a mikulás és a karácsonyi ajándéka is nem törődve azzal hogy min ment át a lánya és ha csak az akkor elmúlt 3 hónapot vesszük figyelembe....hát a viselkedésével önnmagát minősítette ráadásul a kórház személyzete is hallotta. a megfelelő hivatali lépéseket is megtettük az ügyben ami szülői kötelességünk a lányaink védelmében....

Ettől függetlenül a karácsonyunk boldogan telt hiszen nem kívülállóktól vagy egy helytől lesz boldog egy ember hanem a szerettei közelében mégha az épp a kórházban is van (már a hely :-) )

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr354598658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása