Hétfőn Málna vizsgálaton járt velem és Nagyon ügyesen viselkedett, az eredményei is jók lettek szerencsére, de sajnos a bőre nagyon kiütéses lett aminek valószínűleg a kilökődés az oka és ezen csak rontott a nagy hőség,pontosabban elősegítette, ezért két újabb (erős) gyógyszeres krémet kapott a bőrére ami remélhetőleg visszaszorítja.... Ami viszont jó hír hogy Málna megérett az első csecsemőkori oltásra! Ez annyit jelent hogy a "lenullázott" Immunrendszere mostanra érte el egy csecsemő szintjét hogy a védőoltásokat szép sorban elkezdheti megkapni. 

Az egyik gyógyszerszintje még mindíg alacsonyabb amin szintén emelni kell és a vas szintjét is emelni kell!

Sajnos ezek az előre nem látható gyógyszeres kiadások amiket a közgyógyellátás nem tud rugalmasan követni ezért az előre megállapított összeg sohasem tudja fedezni a szükséges gyógyszereket!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr105379375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása