Virág ismét hazatérhetett!!

Címkék: hyper IgE Virag Malna

2013.04.13. 19:44

Virág Múlt hét előtt volt kórházban mert valamilyen fertőzést találtak Nála, ezután múlt héten hétfőn az iskolából jelezték hogy hőemelkedése volt de ez lement majd kedden már magas láza lett ezért levitték a betegszobára megfigyelni és készülni az esetleges kórházra vagy hazaszállításra... szerencsére a láza is lement és nem tért vissza... mindezek leírva/olvasva másodpercekbe telnek és egyszerűnek hatnak de a valóságban emögött rengeteg szervezés, egyeztetés, költség és idegeskedés áll és hosszú időbe telt...

Szerdán és csütrörtökön is megvizsgálta az orvos szerencsére nem is tért vissza a láza így pénteken már az osztályában lehetett és aznap haza is térhetett (a szállítása egy külön bonyodalom volt amiről hamarosan olvashattok mert érdemes tisztába lenni azzal mik történnek hazánkban....)

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr955221361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása