Tegnap Virágnak volt egy kis hőemelkedése amitől nagyon megijdetünk hogy visszaesik az éllapota és nem jöhet haza csak jövő héten... Mai napra igértek bővebb információt hogy mire számítsunk... szerencsére Virág nagyon okosan kezeli a helyzetet így Ő nem ijedt meg annyira.

Mai nap sikerült is beszélni a kezelőorvosával aki elmondta hogy nincs mitől tartani a hőemelkedés valószínűsíthető oka hogy Virág kezében lévő branül lassan egy hete van bent amin kersztül az orvosságot kapja így ez már picit "zavarja" a szervezetét és ennek lehet a jele!

Megnyugodtunk egy kicsit és holnap Virágot már itthon ölelhetjük!

--részben ide kapcsolódik ami szintén egy kicsit bonyolítja a helyzetet.. Az a betegszállító cég akik eddig Virágot szállították megszünt sajnos! így egy másik megoldás lesz rendszeresítve!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a betegszállító cég vezetőinek és dolgozóinak kiemelkedő munkáját!

Virág bentléte alatt megsimerkedett egy rendkívüli kislánnyal Jázminnal akinek (és Édesanyjának is!) nagyon sokat köszönhetünk és ezen rövid idő alatt megkedveltük Őket (és a Lányok egymást) így nem kizárt hogy későbbiekben "szóba kerülnek"..

Jázmin egy különösen kedves és tisztelettudó Virág korosztályú kislány és nehéz helyzetben van több szempontból is sajnos) és amennyire lehetőségeink engedik segítségükre szeretnénk lenni akár tapasztalati segítséggel vagy mással....

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr305195839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása