Virág hazatért ma szokásos időben az iskolából! Reggel felvettük a kapcsolatot az iskola orvosával aki azt a tájékoztatást adta hogy Virágon továbbra sincsenek kiütések ami egyet jelent azzal hogy nem bárányhimlős!!!

Meg voltunk ijedve de ennek ellenére abszolút megértjük hogy "félre lett nézve" hiszen Virágon elő szoktak jönni időnként kiütések (naptól, tojástól stb) amik a bőre allergiás reakciói de nem minden esetben van különösebb jelentőségük, és ezt nem tudhatja az aki nem ismeri behatóan Virág és Málna betegségének jeleit illetve nem volt közvetlen tapasztalata ezzel kapcsolatban..

Gyakorlatilag sokszor riadalmat keltenek (ami leginkább szinte már csak Virágra jellemző) mert állandóan betegnek tűnnek (csúnyán köhögés nehéz zajos lélekzetvétel sok orrfújás stb) és rengeteg tüdőgyulladásból visszamaradt heg a tüdejükön....Tehát érthető hogy ha egy orvos aki nemrég óta ismeri a lányokat vagy nem ismeri a kórelőzményeiket az "megijed" hogy milyen súlyos állapotban vanak, ezért is vannak állandó orvosaik akiknél folyamatos kezelés alatt állnak és ezért az "Édesanyjuk a legjobb orvosság számukra" mert egyedül benne van meg az a folyamatos tapasztalat amivel biztosítani tudja állapotuk szintentartását olykor az orvosi utasításokat és a "józan ész" szerinti cselekedeteket felülírva!!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr735112141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása