Véres Párnák..

Címkék: hyper IgE Virag Malna

2013.12.11. 22:00

Eredetileg egy más vidámabb hangvételű poszt következett volna de ez most tolódik sajnos... :-(

Elég sűrű és aggodalmas nappá változott a mai. az aggodalom megmaradt...

Az történt hogy Virág iskolájából kaptunk egy telefonhívást kb dél körül hogy éjszaka "Virág szájából bugyogott a vér!" ezt sokkal sokkolóbb volt hallani mint itt most leírni vagy olvasni..teljesen pánikba estünk de bent az iskolában van egy komoly orvos aki ekkor már megvizsgálta és azt jelezte hogy aggodalomra semmi ok! az éjszakai jelentés sem erősítette meg azt hogy Virággal komoly probléma lett volna.. 

Érthetőség miatt leírom hogy Virág éjjel gyíakran erőteljesen köhög, szinte fulladva ami nála sajnos "természetes"-nek mondható.. ebből adódóan volt már hogy eleredt az orra vére vagy a szájnyálkaháryta felszakadt és véres volt a párnája ezt az orvosai is tudják sőt egyszer túlságosan megijedtünk egy hasonló eset miatt és mentőt hívtunk és bementünk vele Törökbálintra mert az Ő tüdejét csak ott kezelhetik.(olyan szakorvos aki Virág specialistája, lévén hogy nem "hétköznapi" tüdőbetegsége van) majd ott azt mondták akkor hogy semmi aggasztó nincs. Minden rendben! Ezért nagyon vékony az a határvonal amin "lavíroznunk kell" Virág még épp elfogadható és a súlyos állapota között! Tehát nem mindegy hogy van felmérve a helyzet!

Visszatérve a jelen esethez mivel mi nem láttuk így nem tudjuk milyen komolyságú volt ez a vérzés de a Doktornő megnyugtatott hogy nincs semmi probléma Virággal! (Ha komolyabb a gond első lépcsőben betegszobán tartják,második lépcsőben kórházba szállítattják!) Így a sima hétköznapjait folytathatta, betegszobán sem kellett maradnia! Később elrendeltek egy újabb Vizsgálatot amit egy másik Doktornő és Neurológus is megvizsgálta! Szintén azt a tájékoztatást adták hogy semmi! probléma nincs! Majd 15-órakor jelezték hogy Virágot hozzuk haza mert bár probléma nincs a csoportja nem mer felelősséget vállalni.. ezért továbbra is aggódtunk hiszen nem láttuk saját szemünkkel sem az összevérzett párnákat sem Virágot hogy a reakcióiból,viselkedéséből levonjuk a következtetéseket.. szóban ugyan beszéltünk vele és semmit nem tapasztaltunk! Szerencsére olyan áldott emberek vesznek körül hogy egy jó barátom és egyben munkatársam azonnal mondta hogy szívesen segít a szállításban mivel nincs saját autónk. (természetesen a költségeit vállaltuk) 17órakor tudtunk indulni félelemmel és aggodalommal töltve... odaérkezésünkkor nagy örömöt tapasztaltunk Virág részéről de beteg kóros állapot semmi jelét!!! átvettük a csomagjait ,gyógyszereit majd érdeklődtünk de azt mondták hogy az orvosi vizsgálatok nem tartották indokoltnak Virág betegszobán történő megfigyelését sem! Ilyen esetben a csoportjával töltené az estét amit nem vállalt a csoport felügyelő(?) tehát ezért kellett hazaérnie. csakhogy ez nem játék! valójában senkit nem találtunk aki értette volna mi és miért történt...

nemrég értünk haza átvizsgátuk a ruháit hogy milyen mértékű lehetett a vérzés , de saját szemrevételezésünk alapján kb egy húszforintos méretű foltot találtunk szétkenődve amit nem találtunk jelentős mértékűnek egyáltalán.. Mindenesetre aggódunk mert az idegesség megvan alapozva és figyelnünk kell Virággal történik-e valami az éjszaka folyamán... 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr575686751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása