Málna elhúzódó betegsége miatt 3 hetet hiányzott az iskolából idáig ami önmagában nem is lenne "egetrengető" probléma mert úgyis bepótolja.. sokkal inkább aggódtunk amiatt hogy nehogy a betegség komolysága maitt nem tud helyre jönni esetleg rosszabra forduljon az állapota.. többször is voltunk orvosnál szerencsére mindegyik egyöntetűen azt mondta hogy nincs ok aggodalomra! Málna mára annyira helyrejött hogy holnap visszatérhet diáktársai közé és visszaülhet az iskolapadba! Az itthon töltött idő alatt tanult is és folyamatosan írta leckéit hiszen az abc-t is most tanulják így nem szeretne lemaradni! 

Múlt héten Virágról is kaptunk sajnos egy visszajelzést ami miatt nagyon aggódtunk sőt pánikba estünk mert a csoportvezetője azt mondta hogy Virág jelenleg ott tart mint tavaly szeptemberben! Ez egy olyan komoly problémára utaló jelzés ami mellett nem lehet csakúgy elmenni mert egyből végigfutott rajtunk hogy Virág betegsége kiújulhatott ami életveszélyes problémát jelenthet számára! ezért az elmúlt napokban szervezkedtünk fejben és tettekben egyaránt mert ez vizsgálatokat kórházi kezeléseket von maga után!

De természetesen kíváncsiak voltunk mások véleményére is ezért tovább érdeklődtünk de sehonnan nem kaptunk rossz véleményt Virágról, de ez sem nyugtatott meg hiszen emlékeinkben még él min mentünk akkor keresztül így Virág hazaértekor aggódva fogadtuk és mindent igyeltünk amit tudtunk.. hogy reagál,hogy beszél,mit mond,mire emlékszik mire figyel stb.. egyszóval a legapróbb jelet is kutattuk ami arra utalhat hogy az agyában bármilyen elváltozás lehet... De nem láttunk semmit! Emlékezete jó, viselkedése jó, reakciói természetesek....

Még mindíg bennünk van azért a félelem de úgy néz ki hogy csak egy felelőtlen kijelentés lehetett amit róla mondtak, valószinűleg személyes érzelmekkel kiszínezve! 

szerencsére nem csak aggodalommal teli hétvége volt mert nálunk is járt a Tél kedves öreg ajándékozója, a Mikulás, és ezentúl még egy hatalmas meglepetés is ért minket, kedves vendégek személyében akik rendkívüli dolgot tettek!! De erről a következő bejegyzésben lesz szó bővebben! 

Drukkoljatok Ti is Virágnak és Málnának!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr855682098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása