Éjszaka a kórházban!

Címkék: Virag Malna

2013.11.20. 17:55

Málna Péntek óta kicsit levert volt ami hétvégére fokozódott annyira hoyg végül hétfőn nem ment iskolába.. orvossal viszont meg kellett nézetni mindenképpen így felkerestük a háziorvost aki írt fel pár gyógyszert de nem tűnt komolynak a baj..

(Csontvelőtranszplantáltként Málnának ha súloys probléma lép fel akkor azt csak a kezelőkórháza "oldhatja meg" az orvosi csapattal, de kisebb probléma esetén a háziorvos véleményét is kikérhetjük aki szintén kapcsolatban áll Málna transzplantációs orvosaival... ráadásul olyan "szerencsés" a helyzet hogy Málna gyermekorvosa régebben átesett tarnszplantáción(nem contvelő) így sokkal nagyobb rálátása van a Málnával kapcsolatos kezelések jellegére!)

Hétfon és kedden Málna sokat pihent de lefekvéshez közeledve egyre csúnyábban kezdett köhögni és nem is tudott elaludni.. Fontos tudni hogy esetében sokkal jobban oda kell figyelni egy ilyen tünetre mert Málna esetében ez sajnos végzetes is lehet ha tüdőgyulladást kap (sajnos volt közeli példa akit nagyon szerettünk...!)

Nem szerettünk volna semmiképp kisérletezni a köhögéscsillapítással így kihívtuk az éjszakai ügyeletes orvost (sajnos nem igazán volt sem segítőkész, sem együttérző .. amit ilyen esetben soha nem tudunk mire vélni.. érthetetlen...de tuda azt hogy milyen következményei lehetnek ha nem cselekszünk, rgaszkodtunk hozzá hoyg vizsgálja meg Málnát.. kis idő műlva megjelent (sajnos személyesen sem volt együttérzőbb..) a vizsgálat után mindenképp azt javasolta hogy kórházba kell szállítani Málnát így mentőt kértek nekünk.. ekkor már hajnali egy óra környékén jártunk..Szerencsére a Mentősök rendkivül udvariasak és segítőkészek voltak! mindenképp szerettünk volna Málnával tartani mindketten és ezt rugalmasan kezelték így hamarosan a kórház gyermekosztályán voltunk ahol szintén udvarias,segítőkész orvosok és nővérek fogadtak minket.. Szerencsére Málna köhögése enyhült már útközben is amiből egyből meg is tudták állapítani hogy egy vírusfertőzésről van szó (hideg levegőre enyhül,megszűnik a köhögés) így megnyugodhatunk és a tüdejével kapcsolatos félelmeinket is eloszlatták! Nagyjából hajnali két órakor már haza is értünk így fáradtan de nyugodtabban "zártuk a napot" .. Mindenképp ugyanígy cselekedtünk volna mert soha nem szabad "félvárról" venni Málnánál (és Virágnál sem) a tüneteket!!

A mai nap így kicsit fáradtabban telt...

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr335646238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása