Nagyon régóta nem tehettük meg hogy kikapcsolódjunk és elvigyük Lányainkat nyaralni, pedig ahogy minden gyermek Ők is szeretnek/szeretnének fürdeni,strandolni és nyaralni, Ezidáig sem az anyagi sem az egészségügyi feltételei nem voltak adottak hogy ilyen élményekben tudjuk részesíteni Őket de az idei nyáron ez megváltozott! Egy váratlanul érkezett munkahelyi jutalom(anyagi)-nál úgy döntöttünk hogy nem veszünk tudomást róla a hétköznapi életben hanem Lányaink lelkivilágát színesítjük meg egy sokszínű élménnyel! Mivel a közös fürdőket kerülniük kell még így az volt a fő cél hogy egy kertesházba juthassunkel ahol Önfeledten játszhassanak a szabadlevegőn (majdnem)egész nap! Természetesen azt is figyelembe vettük hogy saját medencéje legyen, ebben a nagy hőségben. Elsőre találtunk egy kellemes helyet Mátraderecskén ami viszonylag közel is van hozzánk mert túlságosan hosszú utazásra sem szabad menni Lányainknak.

A hosszú hétvégét így ezen a kiváló helyen tölthettük Virággal és Málnával! Amint megérkeztünk nagyon szimpatikus volt a helység (Mátraderecske) és maga a nyaraló pedig még talán a leirásban képekben szereplőnél is szebb volt! Valójában ettől ideálisabbat el sem tudtunk volna képzelni, egy teljesen különálló ház teljes nyugalomban szép rendezett kerttel, tűzrakóhellyel medencével! Biztos ami biztos Málnának azért vittünk egy felfújható medencét mert Neki csak klórmentes víz javasolt! Mindezekhez hozzájött a mesébeillő vendéglátás (Valószínűleg az ilyen kiváló házigazdáknak köszönheti Magyarország hogy híres a Vendégszeretetéről!!) Nagyon kedvesek és udvariasak voltak velünk és természetesen mindenben segítőkészek! 

Az első ott töltött napunkon valahogy kiderült Virág és Málna története a Life.hu-n megjelent cikkből és innentől kezdve ragaszkodtak ahhoz hogy a szó "teljes" értelmében a Vendégeik legyünk!! Nagyon megtisztelő volt hogy ilyen kedves Emberekkel hozott Össze a sors és ezeket a napokat ott tölthettük! A Vendéglátóinkról annyit hogy sugárzott róluk az emberség és láthatóan ebben a felfogásban nevelték gyermekeiket is mert Ők is mindenben segítségünkre voltak és maximálisan tisztelettudóak,segítőkészek voltak! 

Ebben a pár napban sikerült Teljes mértékben feltöltődnünk, kikapcsolódnunk , Virág és Málna pedig kiválóan érezte magát végig sokat nevettünk együtt és olyan dolgokat próbálhattak ki amiben a korábbi életükben nem lehetett részük (szalonnasütés, bográcsozás stb)

Köszönjük Szépen a Mátraderecskei "Kovács-ház" Vendégszeretetét!

Köszönjük Kriszta, Természetesen Gyermekeidnek és Családtagjaidnak is !!

Hamarosan képek is előfordulhatnak de a Facebook oldalunk fejléce is a nyaralás alatt készült!! 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr715468565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása