Pótlás...!

Címkék: Virag Malna sorsforditok

2013.08.01. 15:35

Bizonyára mindenki tapasztalja ezt a hőséget.. sajnos ez minket is érint és nehezen viseljük,rendkívül nehezen!! Ezért is vagyunk elmaradva a bejegyzésekkel..

Az egyik legfontosabb esemény ami ma fog bekövetkezni Virág hazatérése!!

DE ha sorjában szeretnénk haladni előző hétvégén ismételten meglátogattak minket a Sorsfordítók akik egy rendkívül szerény bejegyzést írtak de annál sokkal többet tettek Értünk, de legfőképp a lányokért! Felsorolni is nehéz lenne de lényegében megfogalmazni is is hogy mennyi mindenben segítettek és mennyi "projektet" indítottak útjára velünk kapcsolatban! Nem kis hanem óriási csomagot hoztak a Lányoknak hiszen a tartalmát a lelkesedésükkel is kiegészítették!! Érdemes nyomon követni a munkásságukat nemcsak a Mi ügyünkkel kapcsolatban!!

Köszönjük!!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr525438474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása