wp_000762_1367417830.jpg_3264x2448

Május 1. van ma ilyenkor a legtöbb család valamilyen programon vesz részt szeretteivel, családjával.. például majálison vagy kirándulni mennek a természetbe.. de vannak akik nem mehetnek valamilyen oknál fogva és ide tartozunk mi is így gyermekeink Virág és Málna többnyire kimaradnak ezekből az élményekből (is) ..

De az idei évben felvittem Őket magammal Magyarország egyik legmagasabb pontján lévő kilátóba! Természetesen nem jöhettek el de velem voltak mégis!

Tavasszal megindulnak a jótékonysági rendezvények (futások, koncertek stb valakiért,valakikért..) de a Mi lányainkért most nincs ilyen rendezvény ez volt a másik olyan ötlet amiért ki írtam a nevüket hogy felhívjam a figyelmüket az embereknek egyrészt az olyan beteg gyerekekre aki nem tartoznak bele a nagyobb alapítványok "csoportjába" (mint ahogy Virág és Málna sem) és ezért kevesebb figyelmet kapnak, másrészt hogy Mi szülők is tehetünk "nagy" dolgokat... 

Keresd fel ezt az oldalt lájkold és oszd meg ismerőseid közt! : https://www.facebook.com/TegyABetegGyermekeidert

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr425259930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása