photofunia-1891389_o_1364673271.jpg_1000x1000

Szeretnénk Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánni minden Kedves Olvasónknak! 

Húsvétre készülve mai napon Málnával közösen tojásokat festettünk készülve az ünnepre (Facebook oldalunkon kép is látható). Málna Virágnak is festett tojást mert sajnos ezt az ünnepet megint nem tölthetjük együtt :-( 

Holnap meglátogatom Virágot mert viszek Neki utánpótlást tiszta ruhából,ételből és Szeretetből! (hiszen az Apai Szeretetet más nem tudja pótolni számára) én képviselem most a Családot és továbbítom Málna és Anya üzenetét is felé! azért is döntöttünk úgy hogy most Én megyek mert Málna még mindíg veszélyeztetett így Ő semmiképp nem kerülhet Virág közelébe hiszen valószínűleg még fertőz és így a legkisebb az esélye hogy Málna ezt elkapja, továbbá ki más locsolhatná meg a Virágszálunkat az Ünnepen mint az Apukája?!

Mindenkinek Szép és Békés Ünnepeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr725184790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása