Virág tegnap az iskolában belázasodott és ilyenkor a kezelő kórházába szállítják, ahogy tegnap is de nem lehetett tudni hogy komoly problémáról van szó vagy "csak" a tábor miatti idegeskedétől szökött fel a láza..

tegnap már jártunk bent Nála mert kellett vinni ruhát is és egyéb dolgokat mivel nem tuduk meddig kell bent lennie..

Megröntgenezték a tüdejét is tegnap de az eredmények csak mára készültek el.. találtak valamit a tüdején és a vérképe gyulladást is mutat így bekötöttek Neki egy branült amin keresztül egy erősebb orvosságot kap amit egy hétig adnak neki napi többszöri alkalommal (természetesen emellett folyamatosan szedi a közel húsz szemből álló gyógyszereit illetve folyamatosan inhalál naponta 3*2 alkalommal...)

Szegény Virágnak (és Málnának is) ráadásul nagyon rosszak a vénái így minden szúrást így a barnül behelyezést is körülbelül 7szeri szúrással lehet csak eltalálni nála, ezért külön drukkolunk hogy kibírja ezt az egy hetet a mostani és ne kellejn újból megszúrni. Szerencsére a kedélye jó Virágnak és talált is egy kis barátnőt bent...

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr915178614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása