wp_000312_1363538306.jpg_718x538

Virág 2012 február 18.-án a hosszas fertőzés okozta agytályog következményeként fél oldalára lebénult ami érintette a lábát a kezét az arcát is ennek következtében nem tudott még lábra állni sem... Kezének mozgását is teljes mértékben elvesztette....

Köszönhetően az orvosainak akik a rehabilitációján dolgoztak és Virág kitartásán szép fokozatosan felállt a tolószékből majd nyár végére megindult a járása segédeszközzel, majd a karjának a nyújtása hajlítása következett augusztus-szeptemberben de a kezét gyakorlatilag csak lógatta maga melletthasználni nem tudja.

Nagyon hálásak vagyunk a jelenlegi iskolájának is mert rendkivül sokat küzdenek a fejlesztéséért!!!

Ezen a hétvégén először pedig alig észrevehetően de elkezdtek mozdulni az újjai is!! Ez a legfinomabb mozgás így ez a legnehezebb helyreállítani! 

Szeretünk Virág és drukkolunk hogy újra használhasd a kezedet!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr345139745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása