_k_p_1362428642.png_797x505

Korábban írtam hogy Málna (és általában minden transzplantált aki szteroidokat kap) pict felszedett magára de viszont nem mozdulhat ki a lakásból a szervezete védtelensége miatt, ezért szobán belül egy xbox360 kinect játékkonzollal tudja levezetni mozgásigényét. Ez egy olyan játék amit a mozdulatainkkal irányíthatunk tehát csak úgy juthatunk célba ha mozgung (ugrás,guggolás, oldalazás stb..) a játék közben a gép képeket készít a játékosokról hogy a végén jól kinevethessék magukat....

A fenti kép kevesebb mint 3 hónap eltéréssel készült és azt hiszem jól látható rajta Málna változása és az hogy jól érzi magát szeret játszani..

Szülőként pedig érdemes meghagyni egy kicsit a gyermekkorból hogy a gyermekünkkel való játék nekünk is öröm legyen... :-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr885116983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása