Málnának egy korábbi vizsgálati eredménye érkezett vissza ait nagyjából havonta mérnek és hozzávetőlegesen két hét alatt elemzik ki, egy ilyen eredményt kaptunk vissza tegnap ami Málnánál lassan de biztosan halad felfelé...

Ez az eredmény sokmindent elmond az orvosoknak és nekünk pedig annyit ha eléri a 200as szintet elhagyhatja a maszk hordását, jelenleg 168on áll és szeretnénk tavaszra elérni a 200as szintet ugyanis Málna a boxba költözésekor lerajzolta mire vágyna leginkább és ezek egyike (amit akkor le is rajzolt és a steril box falát díszítette) egy bicikli volt amit szobában nemigen tudna használni, tehát van cél amiért érdemes "hajtania"

Természetesen a mozgást most sem hanyagolja mert többszörös összefogással (csodalámpa alapítvány+gyöngyösi tv és vezetősége + xboxklub.hu ) szert tett egy szobai játékra xbox360kinect amit rendszeresen használ és nagyon jó eredményeket ért el benne!

Holnap pedig újabb vizsgálatok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr665107258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása