Az emberek nagy része minden nap tisztlkodik (fürdik vagy zuhanyzik ahogy tetszik) de csak egy fárasztó nap után vagy különleges esetben érezzük ennek jól eső hatását, ez valószínűleg azért van mert megszoktuk és természetesnek vesszük és oda sem figyelünk az ilyen "hétkoznapi" jó dolgokra... pedig érdemes lenne megbecsülni minden ilyesmit!

Málna például 2012.julius. 6.-ától nem érezhette mert akinek ilyen "kanül" van beültetve a testébe az nem fürödhet zuhanyozhat csak átmosással tisztálkodhat ami roppant kényelmetlen tud lenni főleg nagy melegben.. így alig várta már hogy elteljen a kanül eltávolítása utáni egy hét és végre fürödhessen mint a többi ember..

Tegnap voltunk Málnával ismételten vizsgálaton ahol így már szúrással vettek vért... 

Az ilyen vizsgálat mindíg féltő-aggodalomra ad okt mert ezek a kis sejtek nem tudjuk mit szeretnének és hogy fognak alakulni a következő alkalomra, de mindent "Ők" irányítanak! Szerencsére a mostani eredmények is megnyugtatóak voltak bár az igazság része hogy az elfogadható felső határán vannak pont...

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr75024466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása