Málna testébe 2012.julius 6.-án délutáni órákban ülteték be ezt a Hickman-kanült ami az alábbi ábrán látható.. célja hogy ezen keresztül szúrásmentesen kaphatja meg gyógyszereit valamint vehetnek Tőle vért.. egyszeri rövid altatás alatt ültették a testébe és ahogy látható majdnem közvetlen a szívbe van bevezetve a nyaki ütőértől ahol az érrendszerbe lép, másik fele pedig a bőr alatt van elvezetve és a hónaljtájon hagyja el a testet.. praktikus eszköz és mivel de mint minden hasonlónak enek is megvannak az előnyei és hátrányai egyaránt.. Málna esetében csak előnyökről tudunk beszámolni mivel egész sokáig volt benne és megkönnyítette, fájdalommentessé tette a vérvételeket is.. mai nappal eltávolították komplikációmentesen. közvetlen a helyszínről a "tudósítás" a facebookos oldalunkon lehet olvasni..

Málna ismét egy hőstettet hajtott végre végtelen türelemmel önfegyelemmel, kitartással tűrte az egész nap megpróbáltatásait.

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr745009126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása