Aki olvasta korábban a lakásunk fejlődésének történetét azoknak egy újabb fejezet kerül közlésre.. A lakás nagyon szépen fel lett újítva mire hazaértek a lányaink de amióta megérkezett a zord időjárás a hideg hívatlan vendégként mindíg jelen szeretett volna lenni a lakásunkban.. Az ablak a redőnnyel túl erős gátnak bizonyult hogy megtörje így a bejárati ajtó felől próbálkozott..

A Mátraaljai Munkaadók egyesületének Éves  találkozóján amikor részt vettem hogy megköszönjem a családunk nevében a renkívüli erőfeszítéseket amiket tettek további EMBEREK jelezték hogy segítenének! Ebben ismét Balázs József képviselő Úr vállalt oroszlánrészt szervezésben és lebonyolításban egyaránt... A még meglévő gond amin segítettek hogy a bejárati ajtónk aminek a szigetelése nem volt megfelelő, cserélték le egy jól szigetelt (kültéri viszonyoknak megfelelő) ajtóra! 

Ezóton is szeretnénk megköszönni Azoknak akik részt vettek az ajtó cserélésében!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr824977480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása