a hét elején elmaradt pár bejegyzés amit most pótolnék..

Hétfőn első alkalommal ment itthonról Virág iskolába ezért ez kicsit stresszes helyzet volt mindannyiunk részére mert még nem volt tapasztalatunk hogy mi hogy fog zajlani, aggódtunk Virágért is hogy ne rossz élményként érje és hogy le ne betegedjen, odérjen időben, ne haggyjon itthon semmit főképp ne a gyógyszereit...hétfőn tehát Virág iskolába ment Szerdán Málna pedig vizsgálatokra ment Anyával vért vettek tőle és alaposan megvizsgálták. az eredmények egy része aznap meglett és tökéletes a másik fontosabb része 10nap vizsgálat múlva lesz meg ami megmutatja hány %-os a donorsejtképzése...Ez az egyik legfontosabb "paraméter"!..

Eközben a jótevőink egy része (Balázs József és Faragó Zoltán) nem tétlenkedett, hanem az Magyar Ökumenikus segélyszervezettel karöltve eljártak annak érdekében hogy a fény és a hideg nehezebben juthasson be a fagyos  reggeleken, (redőny segítségével)  Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr824920380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása