Mint azt már írtam Virág végre hazaérhetett a kórházból de Málna még a láz miatt maradt (az okairól holnap kapunk képet)Így Virág velem volt itthon és nagyon jól érezte magát! Pénteken hazaérésünkről forgattak is ami várhatóan holnap lesz adásban.. Hazaértünkkor egy "kissebb" "fogadóbizottság" várta a hazaérkezését Balázs József Képviselő Úr és Faragó Zoltán személyében akiktől egy ajándékot is kapott Virág aminek nagyon örült!

A hétvégéje tehát így indult és kiválóan folytatódott! Virág nagyon sokat fejlődőtt értelmileg,érzelmileg és minden egyéb területen, sokat segített nekem és sokat beszélgetett kishúgával Málnával interneten keresztül..

sajnos ez a pár nap elszállt hamar és Virág ma már iskolába ment ahová segítséggel egyszerűbben jutottunk el majd iskola után vittem utánpótlást a Feleségemnek és Málnának!

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr44889061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása