Azt hittem ez egy egyszerű és gyors nap lesz de rengeteg intéznivalót hozott.. De ami a legfontosabb Virág jó környezetben van és jól érzi magát! Nagyon félt az első naptól mert hát valljuk be több mint fél évet töltött abban a kórházban amiből ma kikerült és hozzászokott.. tudta kihez mikor hogy kell szólni mi hol van stb. most meg kiszakadt egy megszokott világból és új dolgokat kell megszoknia megtanulnia, de segítségére lesznek a ksi társai és a Fejlesztő-tanárok is. Szerencsére rendkívül komolyan veszik a kihívást hiszen még nem találkoztak ilyen beteggel korábban.. Azóta Virágnak újabb Vizsgálati eredményei készültek el ami tovább egyértelműsítete betegségüket.. ez alapján a világon 5 ilyen beteg él és Magyarországon kettő!!(Virág és Málna) de ezt senki ne vegye hivatalos információnak!! Ha pontosabbat tudok közölni fogom.

Megváltozott a diákigazolványrendszer is ezt ma megtapasztaltam mert sok helyre sok papírral futkostam de meglett!

Utána egy több órás részletes egyeztetés és értekezlet az Igazgatónővel és az Iskola Főorvosával valamint a "szakképzőkkel" Mindent dokumentálni kellett erre szerencsére már készültünk és az iratokat magammal vittem.

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr934829382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása