Virág hamarosan megkezdi tanulmányait egy speciális iskolában 5. helyett 3. osztályosként! eben az iskolában teljeskörű figyelmet szentelnek Neki így nemcsak tanulni fog hanem tovább folynak a rehabilitációs kezelései! 

A hétköznapjai teljesmértékben le lesznek foglalva és mivel ez egy tanintézmény itt nincs látogatás mert délelőtt tanul délután pedig foglalkozásokon vesz részt. 

Állapota tovább javult erről mai és tegnapi látogatásom alatt bizonyosodtam meg! Főleg ma vettem észre nagyon sok fejlődést tudatában. (voltak akik szerették volna kihasználni a tudatzavaros állapotát és ezzel hátráltatták fejlődését de ezt is legyőzi Virág - természetesen nem kórházon belüli emberekről van szó.....

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr224781378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása