Virág hazaért...

2012.06.22. 20:58

Tegnap jeleztem hogy ugy néz ki Virágunkat mentővel hozzák haza a melegre való tekintettel és főleg hogy máshogy nemigen lehetne megoldani. ezt köszönjük is mert megkönnyítették a dolgunk...meg is érkezett kb kettő körül. kisebb zökkenőkkel vettük az "akadályt" na nem úgy értve hogy bármi gondot jelentene csak egész más napirend szerint alakulunk... gyógyszer gondok is voltak de szerencsére a gyógyszertárosoknak köszönhetően ezek is áthidalódtak. majd még vásárolni voltam. Virág rengeteget fejlődött és tényleg sokkal aranyosabb (egyértelmű hogy korábban is az volt de most még fokozza) járása is sokat javult. estére úgy terveztem hogy pizzát sütök velük és ezt már nagyon várták...na ez most készült el majd lesz róla kép is. kétfélét csináltunk mert ők csak a sajtosat szeretik, mi meg a "sokmindenféléset" és abból is a sokat....

ami még történt hogy egy kedves hölgy igyekszik segíteni baby haler szerzésében, ami számunkra megtisztelő hogy szán ránk időt!

Köszönjük!

Megyek pizzát enni :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://viragesmalna.blog.hu/api/trackback/id/tr754605490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása